تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت‌ساله‌شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد صدور مجوز استخدام ۵ هزار آتش نشان در سراسر کشور استیضاح شهردار مشهد از دستورکار شورا خارج شد + فیلم کشف جسد بدون هویت در شهرک مهرگان مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و سه‌راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از سرریز آلودگی‌ قصابی‌ها به پیاده رو خیابان آیت الله عبادی مشهد شهرداری بانی پویش‌های فرهنگی | نگاهی به عملکرد موفق پویش «نذر من» در مشهد افزایش مازوت سوزی با کاهش گاز تحویلی به نیروگاه توس مشهد برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ فرماندار مشهدمقدس: امروز در نقطه‌نقطه شهر، پروژه فعال وجود دارد شهردار مشهدمقدس: بوستان جهان‌شهر، بزرگ‌ترین پارک شهر است پروژه جهان‌شهر؛ مهم‌ترین دستاورد دوره ششم مدیریت شهری | احداث ۱۳ پارک ویژه بانوان در مشهدمقدس درباره مزرعه تاریخی «سرده» و قناتی که مشهدی‌ها را سیراب می‌کرد
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار | طبیعت پاییزی در روستای کلاته آهن مشهد

  • کد خبر: ۸۶۳۱۵
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۳
شهروند خبرنگار | طبیعت پاییزی در روستای کلاته آهن مشهد
پاییز رنگارنگ در روستای کلاته آهن (از توابع طرقبه) از منظر دوربین مخاطب شهرآرانیوز

روستای کلاته آهن در فاصله ۹ کیلومتری جنوب غربی شهرستان طرقبه شاندیز واقع شده است. این روستا از غرب به دهبار، شمال غربی به جاغرق، شمال شرقی به طرقدر، مشرق به مایانات و جنوب شرقی به روستای ازغد منتهی می شود.

این روستا در حاشیه رودخانه دهبار قرار داشته و به واسطه این همجواری در دامنه ها و حواشی رودخانه باغات سرسبز و تمشک زارها با گل ها و گیاهان متنوع و در دره ها درختچه های سماق و زرشک چشم اندازی بدیع دارد.

به دلیل وجود بقایای کوره های آهنگری و ذوب آهن از گذشته های دور (بالغ بر ۳۰۰ سال) که ساکنین این منطقه به آن اشتغال داشته اند و دیگر اینکه، به نقل از اهالی محل، به واسطه رنگ قرمز رسوبات باقی مانده در ظروف بعد از جوشاندن آب رودخانه و چشمه ی منطقه که به آن قی اطلاق می شده و همرنگی آن با زنگ آهن به روستا کلاته قی و پس از آن کلاته آهن گفته شده است.

این روستا در دهستان جاغرق قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۲۷۷ نفر (۶۷خانوار) بوده‌است. جمعیت روستای کلاته آهن در سال ۱۳۹۰ به ۳۰۰ نفر افزایش یافته‌است.درآمد مردم روستا از کشاورزی و دامپروری به دست می‌آید. محصولات باغی عمده آن، سیب، گردو، گیلاس و آلو هستند.

ارسالی از علیرضا صادقی 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->